Kids Imitates Art

Vroiam să pregătesc o fotografie cu care să particip la o provocare a celor de la  The Daily Post , dar din cauza programului super aglomerat nu am reuşit să o postez la timp. Însă m-am decis să vă arăt şi vouă cu ce fotografie vroiam să particip (menţionez că nu sunt fotograf dar îmi place să fac fotografii). Am încercat să arăt că şi copiii pot imita arta.

DSC_7102_bis

Poza nu e prea reuşită şi nici imitaţia nu le-a prea ieşit, dar ştiţi de ce? Pentru că au încercat să imite opera de artă a lui Constantin Brâncuşi numită „Cuminţenia Pământului” realizată în 1907. Guvernul+vrea+s%C4%83+cumpere+sculptura+%22Cumin%C5%A3enia+P%C4%83m%C3%A2ntului%22+de+Br%C3%A2ncu%C5%9Fi_498024

Cuminţenia pentru ei este un subiect tabu. Dar îi felicit pentru că au vrut să încerce cu bucurie ceva nou. Am observat că sunt foarte bucuroşi când îi implic în diverse proiecte, ba mai mult le cer părerea şi îi las să-şi aleagă propria lor metodă de lucru.

Apropo, azi se împlinesc 140 de ani de la naşterea marelui artist Constantin Brâncuşi care ne-a lăsat moştenire o întreagă capodoperă.

„O nouă zi? Atunci profită de ea din plin.”

2 gânduri despre “Kids Imitates Art

Lasă un comentariu